Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | Türk firmaları için Çin pazarında yeni bir kapı

Türk firmaları için Çin pazarında yeni bir kapı

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı’nın Uzak Ülkeler Stratejisi çerçevesinde Çin Halk Cumhuriyeti’ne yönelik ihracat fırsatlarını artırmayı hedefleyen yeni bir proje hayata geçirildi.

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı’nın Uzak Ülkeler Stratejisi çerçevesinde Çin Halk Cumhuriyeti’ne yönelik ihracat fırsatlarını artırmayı hedefleyen yeni bir proje hayata geçirildi.

Türk firmaları için Çin pazarında yeni bir kapı

Çin B2B ve B2C Pazarlarında Türk Firmalarının Sosyal Medya Tanıtımlarını Destekleme Projesi kapsamında Türk firmalarının Çin’in en büyük sosyal medya platformlarından biri olan WeChat üzerinden tanıtım yapmaları sağlanacak.

Projeyle WeChat’te yer alınacak

Aylık 250 Euro bedelle sunulan bu proje, Çin pazarında varlık göstermek isteyen Türk firmalarına sosyal medya üzerinden güçlü bir görünürlük imkânı sunuyor. Çin'e hali hazırda ihracat yapan, fuarlara ya da ticaret heyetlerine katılan firmalar kadar Çin pazarına ilk kez adım atmak isteyen firmalar da projeye başvuruda bulunabiliyor.

Projeye katılım sağlamak isteyen firmalar, detaylı bilgi ve başvuru için Ege İhracatçı Birlikleri’nin online formunu doldurabilir.

Çin pazarında daha güçlü bir Türk varlığı

Proje, Çin’in dijital platformlarında Türk ürün ve markalarının tanıtımını artırmayı ve böylelikle ülkedeki potansiyel tüketicilere ulaşmayı hedefliyor. Çin gibi büyük bir pazarda, etkili bir sosyal medya stratejisinin firmaların ihracat hacimlerine olumlu yansıması bekleniyor.

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yetkilileri, projeye katılmak isteyen firmalara her konuda destek sağlayacaklarını belirtti.

Bu proje, Çin pazarında daha etkin bir rol almak isteyen Türk firmaları için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız