Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | İndirim kampanyasına 6 firmadan destek

İndirim kampanyasına 6 firmadan destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim kampanyasına Türkiye’den 6 firmadan destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim kampanyasına Türkiye’den 6 firmadan destek geldi.

İndirim kampanyasına 6 firmadan destek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı. Cumhuriyetin 100. Yılında 6 firmadan indirim kampanyasına destek geldi.

Yapılan açıklama şöyle: “Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kapsamında, birçok sektörden indirim kampanyası çağrısı, firmalarımız, odalarımız ve iş dünyamız tarafından olumlu karşılanarak büyük indirimler ve kampanyalar düzenlenmeye başlanmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın kabine toplantılarının ardından bütün sektörlerden fiyat indirmelerine yönelik taleplerinin ardından, ulusal ve yerel firmalarımız konuya kayıtsız kalmamış, yaptıkları indirimleri ve kampanyaları kamuoyuna açıklamışlardır.

Ticaret Bakanlığı olarak, tüm ticari alanlarda piyasa bozucu faaliyetleri dikkatle takip etmeye, gerektiğinde cezai müeyyideleri uygulamaya devam ederken, milletimizin ekonomik refahı için kar marjından fedakarlık ederek ürünlerinde indirim uygulayan firmalar Bakanlığımız internet sitesinde yayınlanacak ve katılım oldukça güncellenecektir. 

Bu anlamda, enflasyonla mücadelede üzerlerine düşeni fazlasıyla yaparak bu konuda hassasiyet gösteren tüm firmalarımıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız