Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | Bakan Şimşek'ten zorlama manşet tepkisi

Bakan Şimşek'ten zorlama manşet tepkisi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hakkında bir gazetede yayımlanan haberle ilgili sosyal medya platformu X üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hakkında bir gazetede yayımlanan haberle ilgili sosyal medya platformu X üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Bakan Şimşek'ten zorlama manşet tepkisi

Kahramanmaraş, 18 Mayıs 2025 -

Bakan olmadığı döneme ait tek bir fotoğraf üzerinden manşete taşınan iddiaları sert bir dille eleştiren Şimşek, söz konusu kişiyi tanımadığını ve iddiaların akıl dışı olduğunu vurguladı.

Şimşek paylaşımında, “Bir gazete Bakan olmadığım döneme ilişkin tek bir fotoğraf ile bugün manşetten zorlama bir haber yapmıştır,” ifadeleriyle habere tepki gösterdi. Batmanlı hemşehrisiyle Londra’da kendisini ziyarete gelen kişinin kim olduğunu bilmediğini belirten Şimşek, “Hayatımda ilk kez gördüğüm kişilerin geçmişlerini ve geleceklerini bilmem imkânsızdır” dedi.

Söz konusu fotoğrafta yer alan kişilerle ilişkilendirilmeye çalışılmasının gerçekle bağdaşmadığını ifade eden Bakan Şimşek, “Masamıza oturan veya fotoğraf çektirdiğimiz kişilerle irtibatlı olduğumuz iddiası ise akıl dışıdır” diyerek haberi temelsiz bulduğunu dile getirdi.

Ekonomi yönetiminde kararlılıkla yollarına devam ettiklerini belirten Şimşek, “Ekonomi programımız her zorluğun üstesinden gelip başarılı şekilde sürmektedir. Görevimizi hakkıyla yürüttükçe bu saldırıların devam etmesine de, bu mesnetsiz iddiaların zamanlamasına da şaşırmıyoruz” açıklamasında bulundu.

Paylaşımını “Çabamız, aziz milletimizin arzuladığı huzur ve refah içindir. Akıl ve gerçek dışı saldırıların sonuca ulaşamayacağı bilinmelidir” sözleriyle noktalayan Şimşek, kamuoyuna kararlılık mesajı verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız