Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | Ayakkabı sektör temsilcileri bir araya geldi

Ayakkabı sektör temsilcileri bir araya geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ayakkabı sektörünün dünyaya açılmasını ve dijital dönüşüme uyum sağlayacak proaktif adımlar atmasını desteklediklerini bildirdi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ayakkabı sektörünün dünyaya açılmasını ve dijital dönüşüme uyum sağlayacak proaktif adımlar atmasını desteklediklerini bildirdi.

Ayakkabı sektör temsilcileri bir araya geldi

Kahramanmaraş 15 Kasım-

İstanbul Ayakkabı ve Yan Sanayi İşletme Kooperatifi (AYMAKOOP), İstanbul Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (AYKOSAN) ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) başkanları ile buluştuklarını belirten Bolat, görüşmede sektördeki önemli gelişmeleri değerlendirdiklerini ifade etti.

Bakan Bolat, sektörün üretim ve istihdama önemli katkılar sağladığına, markalaşma ve ihracat boyutuyla da katma değerli sektörlerden biri olarak öne çıktığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Ayakkabı sektörümüzün dünyaya açılmasını ve dijital dönüşüme uyum sağlayacak proaktif adımlar atmasını destekliyoruz. Bakanlık olarak üreticilerimiz, esnafımız, ihracatçılarımız ve iş dünyamızla yakın koordinasyon içerisinde olmaya, sektörlerimizin dile getirdiği sorunlar üzerinde çalışmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız