Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | Anatolia Gurme Fest 2020, Kahramanmaraş’ta açıldı!

Anatolia Gurme Fest 2020, Kahramanmaraş’ta açıldı!

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest 2020 Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezi alanında hizmete açıldı.

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest 2020 Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezi alanında hizmete açıldı.

Anatolia Gurme Fest 2020, Kahramanmaraş’ta açıldı!

21 Şubat Cuma günü kapılarını Kahramanmaraşlılara açan festivalde İzmit pişmaniyeden Karadeniz peynirlerine, Çankırı Tuzundan Isparta Gül ürünlerine, Mardin gümüşlerinden Erzurum Oltu taşı ürünlerine kadar tüm lezzetler ve el sanatları 10 gün boyunca bu festivalde olacak.

 

Festivalin açılışında konuşan Anatolia fuar A.Ş Genel Müdürü Özgür Can Çelik, “Anatolia Yöresel ürünler ve el sanatları festivali 10 büyükşehirde yapılıyor. Bu yıl Kahramanmaraş’ı da bu yapılan Büyükşehirler listesine aldık.”dedi.

 

81 ilden gelen tatlar buluşuyor!

 

Vatandaşları festivale katılmaya davet eden Çelik, “Bu festivalimizi Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenliyoruz.  81 ilden gelen tatlar burada vatandaşlarla buluşuyor. Vatandaşlarımız İzmir pişmaniyeden Hatay künefesine kadar 81 ilin en iyi markalarını burada bulacaklar. Buradaki ürünler taze taze olacak. Oldukça keyifli bir organizasyon olacak.”diye konuştu.

 

MasterCheff 1.si Uğur Kardaş Kahramanmaraş'a geliyor!

 

MasterChef 1.si Uğur Kardaş 26 Şubat Çarşamba günü saat 19:00 da Kahramanmaraş Kafum fuar ve kongre merkezinde hayranları ile buluşacak.

 

Mini sirk ilk defa bu festivalde!

 

Bu festivalde çocukları da unutmadık dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varana kadar farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk organizasyonu düzenlenecektir. Sirk organizasyonu ücretsizdir.

 

Sirk gösterileri 22 Şubat- 23 Şubat- 29 Şubat - 1 Mart tarihlerinde günde 4 seans şeklinde düzenlenecek.

 

Fuar alanına ücretsiz servisler kalkacak!

 

Servislerin kalkacağı yerler;

 

-Necip Fazıl Kültür Merkezi önü

 

- Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi karşısı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız