Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | SANKO öğrencilerinin büyük başarısı

SANKO öğrencilerinin büyük başarısı

Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.

Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.

SANKO öğrencilerinin büyük başarısı

Gaziantep İstek Okullarında düzenlenen turnuvaya katılan takımlar Masterpiece temasıyla kendi ilgi alanlarını ve hobilerini daha fazla insana ulaştırmanın yollarını teknoloji ve sanatı kullanarak buldu ve çözüm önerileni paylaştı.

SANKO Okulları turnuvaya, öğretmenler Elif Kızıklı ve İbrahim Halil Yılmaz’ın koçluğunda Derin Ersönmez, Elif Erdoğan, Çınar Alangil, Selim Miran Erdal, Vedat Ünal ve Soner Emre Abar’dan oluşan Jr. Mühendisler Takımı ile katıldı ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı. 

Mert Doktoroğlu, Eliz Özmermer, Pelin Özer, Muhammed Eren Baktemen, Bade Uzundal ve Mehmet Ali Uğur’dan oluşan Zeka Küpleri Takımı ise Kaşifler Bir Arada ödülüne değer görüldü.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, yarışmaya katılan öğrencilerini ve öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız