Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde meslek yüksekokullarının yapılanmasına ilişkin yeni bir düzenlemeye gidildi. Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirilen yasal düzenleme kapsamında üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tek çatı altında toplandı.
Üç meslek yüksekokulunun birleşmesiyle Onikişubat Meslek Yüksekokulu kuruldu. Yeni yapılanmayla mesleki ve teknik eğitimin daha bütünleşik, dinamik ve güçlü bir akademik ve idari yapı içerisinde sürdürülmesi hedefleniyor.
Onikişubat MYO’nun müdürü Doç. Dr. Hasan Badem oldu
Yeni kurulan Onikişubat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine, KSÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Badem atandı.
Rektör Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, yeni yapılanma kapsamında birleşen meslek yüksekokullarının yöneticileriyle bir araya geldi.
Rektör Okumuş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda görev yapan müdürler Prof. Dr. Celal Kurşun, Prof. Dr. İlyas Okumuş ve Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Elif Nacar’ı makamında ağırladı.
Gerçekleşen buluşmada, görev yaptıkları süre boyunca üniversiteye sundukları katkı ve hizmetlerden dolayı eski müdürlere teşekkür belgeleri takdim edildi.
Yeni müdüre başarı dileği
Rektör Okumuş, Onikişubat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hasan Badem’i de tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Üniversitedeki yeni yapılanma sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Okumuş, bugüne kadar meslek yüksekokullarının gelişimine katkı sunan yönetici ve personele teşekkür etti.
Okumuş, yeni kurulan Onikişubat Meslek Yüksekokulunun KSÜ ailesine ve Kahramanmaraş’a hayırlı olması temennisinde bulundu.