Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | KSÜ Çocuk Üniversitesinde 3’üncü dönem mezuniyet heyecanı

KSÜ Çocuk Üniversitesinde 3’üncü dönem mezuniyet heyecanı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde kurulan Çocuk Üniversitesi 3’üncü dönem öğrencileri törenle mezun oldu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde kurulan Çocuk Üniversitesi 3’üncü dönem öğrencileri törenle mezun oldu.

KSÜ Çocuk Üniversitesinde 3’üncü dönem mezuniyet heyecanı

KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yazıcı, üniversite ve şehir protokolü üyeleri, çocuk üniversitesi eğitmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Çocuk Üniversitesi projesiyle üniversite eğitimi oranını yukarıya çekmeyi ve mezun olan çocuklarla hayat boyu süren bir ilişki tesis etmeyi amaçladıklarını belirtti.

KSÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülay Bedir de kısa bir konuşma yaparak Çocuk Üniversitesine emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Veda Yar Yıldırım, Çocuk Üniversitesi eğitim programı hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Çocuk Üniversitesinde öğrencilere: Dr. öğretim Üyesi Oğuzhan Kuru ‘Eğitsel Oyunlar’, Doç. Dr. Evrim Ural ‘Temel Fen Laboratuvarı’, Prof. Dr. Güldemin Darbaş ‘Yer Kabuğunun Oluşumu, Fosil’, Doç. Dr. Beyhan Yeter ‘Çiftlik Hayvanları’, Arş. Gör. Muhammet İbrahim Aşçı ‘Araba Projesi’, Doç. Dr. Oktay Dumankaya ‘Dalgıçlık Eğitimi’, Doç. Dr. Ali Rahmi Kaya ‘Bitki Florası’, Dr. Öğretim Üyesi Selcen Kök ‘Düşünceden Eyleme Siyaset’, Doç. Dr. Ercüment Yıldırım ‘Eski toplum Dilleri-Uygulamalı Tablet Yazımı’, Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Akbana ‘Oyunlarla İngilizce Telaffuz ve Konuşma Öğretimi’, pDr. Öğretim Üyesi Ezgi Tekgül ‘Koro Çalışması’, Kadir Demirkaynak ‘STEM Uygulamaları-Robotik Kodlama’, Ramazan Artuk ‘Tenis’, Selver Gökşen ve Mehmet Duman ‘Yüzme’ ve Sadullah Alkış ‘Okçuluk’ konularında eğitimler verdi.

Program kapsamında Çocuk Üniversitesi 3. dönem öğrencilerinden oluşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Tekgül yönetimindeki koro çocuk şarkıları seslendirdiler.

Konserin ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve projede görev alan gönüllü eğitmenlere ve katkı sağlayan isimlere teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Tören KSÜ Çocuk Üniversitesi 3 Dönem öğrencilerin kep atması ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız