Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | Dr. Ender Saraç, KSÜ’de!

Dr. Ender Saraç, KSÜ’de!

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Çınaraltı Gençlik Söyleşileri’ kapsamında Dr. Ender Saraç’ın konuşmacı olarak katıldığı 'Kendine İyi Bak' konulu seminer düzenlendi.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Çınaraltı Gençlik Söyleşileri’ kapsamında Dr. Ender Saraç’ın konuşmacı olarak katıldığı 'Kendine İyi Bak' konulu seminer düzenlendi.

Dr. Ender Saraç, KSÜ’de!

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin beden ve ruh sağlığının önemi konusunda bilinçlenmelerini sağlamayı, yaşam kalitesini artırmayı ve sağlıklı yaşama dair farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinlik, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptı. Etkinliğe katılım sağlayan ve destek olanlara teşekkür eden Kabakcı, programın faydalı olması temennisinde bulundu.

 

Açılış konuşmasının ardından Dr. Ender Saraç, 'Kendine İyi Bak' başlıklı seminer sunumunu gerçekleştirdi. Sunumuna sağlıklı yaşama destek verici egzersiz hareketleriyle tüm salonun ilgisini üzerine toplayan Saraç, öğrencilere sağlıklı yaşam konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

 

Dengeli beslenerek düzenli egzersiz yapmanın sağlıklı yaşam için önemine dikkat çeken Saraç, genetiği değiştirilmiş gıdalardan uzak durulması ve 22 ölümcül hastalığın temeli olan çağın hastalığı obeziteden kaçınılması gerektiğini söyledi.

 

Daha başarılı bir yaşam için sağlıklı bir beden ve sağlıklı bir ruha ihtiyaç olduğunu belirten Dr. Ender Saraç, gençlik hazinesine iyi bakmayanların berbat bir yaşlılık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

 

Seminer sunumunun ardından KSÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tarafından Dr. Ender Saraç’a hediye takdim edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız