Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | Bakan Tekin, Kamboçya Büyükelçisi Chea Sok'u kabul etti

Bakan Tekin, Kamboçya Büyükelçisi Chea Sok'u kabul etti

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nezaket ziyaretinde bulunmak üzere gelen Kamboçya'nın Ankara Büyükelçisi Chea Sok'u kabul etti.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nezaket ziyaretinde bulunmak üzere gelen Kamboçya'nın Ankara Büyükelçisi Chea Sok'u kabul etti.

Bakan Tekin, Kamboçya Büyükelçisi Chea Sok'u kabul etti


Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Türkiye ile Kamboçya arasında eğitim iş birliği konuları ele alındı.
 
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, iki ülke arasında eğitim alanında 2018 yılında iş birliği anlaşması imzalandığını hatırlatarak eğitim ilişkilerini daha da geliştirmeyi arzu ettiklerini kaydetti. 
 
Büyükelçi Chea Sok ise Türkiye'nin eğitim konusundaki tecrübelerinden faydalanmak istediklerini vurgulayarak iş birliği konularını geliştirmek için her türlü çabayı göstermek istediklerini söyledi. 
 
Görüşmenin sonunda Büyükelçi Sok, kendilerini kabul ettiği için Bakan Tekin'e teşekkür ederken Bakan Tekin de ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade etti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız