Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | Bakan Tekin, 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi

Bakan Tekin, 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakanlık yöneticileri ve 81 ilin millî eğitim müdürüyle Başkent Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakanlık yöneticileri ve 81 ilin millî eğitim müdürüyle Başkent Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Bakan Tekin, 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi

Kahramanmaraş, 29 Nisan 2025-

Bakan Tekin, yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Bakan Yardımcıları ve birim amirlerinin de katılımıyla 81 ilin millî eğitim müdürüyle toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Bakan Tekin, "İl millî eğitim müdürlerimizle bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kıymetli müdürlerimizle birlikte yapacağımız çalışmalara dair değerlendirmelerde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, ülkemizin deprem kuşağında olduğu hatırlatmasında bulanan Bakan Tekin, halk eğitimi merkezlerinin programları kapsamında yetişkinler için afet bilincine yönelik faaliyetler yapılması ve kurslar açılmasının önemine dikkat çekti. Tekin, "Norm kadro fazlası öğretmenlerimize ilişkin alınan tedbirlerle çok mesafe katettik. Bu yönde çalışmalarımızı aynı titizlikle yürütelim." dedi.

Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Öğretmen ve öğrencilerimizin desteklenmesinde, eğitim kalitesinin artırılmasında ve maarif politikalarımızın sahada doğru ve isabetli bir şekilde uygulanmasında il müdürlerimize önemli görevler düşmektedir. Bu idrakin bilinciyle, istişarelerle çalışmalarımızı şekillendirmeye ve öğrencilerimizi daha nitelikli eğitim imkânlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Toplantıya iştirak eden değerli il müdürlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum."

Gün boyu birim amirlerinin sunumları ile devam edecek programa Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Ömer Faruk Yelkenci, M. Bilal Macit ile birim amirleri ve 81 ilin millî eğitim müdürü katıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız