Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Diğer | Ünal, İzmir’de yaşayan Kahramanmaraşlılarla buluştu!

Ünal, İzmir’de yaşayan Kahramanmaraşlılarla buluştu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İzmir’de hemşehrileri ile bir araya geldi. İzmir Buluşması ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda sorun ve beklentiler de dinlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İzmir’de hemşehrileri ile bir araya geldi. İzmir Buluşması ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda sorun ve beklentiler de dinlendi.

Ünal, İzmir’de yaşayan Kahramanmaraşlılarla buluştu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı için İzmir’deydi. Toplantının ardından Mahir Ünal ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği (MARAŞDER)’i ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özbilir’in ev sahipliğinde, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Balıkesir MARAŞDER Başkanı Bekir Çelebioğlu, Kuşadası MARAŞDER Başkanı Ahmet Candan, Kuşadası Elbistan Derneği Başkanı Dr. Ali Arık, Manisa MARAŞDER Başkanı Gökhan Koçtürk, Urla MARAŞDER Başkanı Adem Sarıçiçek ve dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. İzmir MARAŞDER Başkanı Murat Özbilir, Mahir Ünal’ı Ocak ayında İzmir’deki hemşehri dernekleri ile gerçekleştirecekleri Maraş gezisine davet etti.

Tüm dernekleri Maraş’ta ağırlamak istiyoruz

İzmir’de Kahramanmaraş Buluşması gerçekleştirmek için çalışma yaptıklarını ve bu nedenle hemşehrileri ile bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Bir süre önce İstanbul’da başlattığımız Kahramanmaraş buluşmalarının ikincisini İzmir’de yapacağız. Bugün de İzmir’de bir toplantım vardı. Buraya kadar gelmişken de hemşehrilerim ile buluşmadan olmazdı. Kahramanmaraş İzmir Buluşmaları öncesinde Ege Bölgesi ve İzmir’deki hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bir sorunumuz vardı onu da gidermeye çalıştık. Bu buluşmaların nihai amacı Türkiye genelindeki tüm Maraş Derneklerini bir araya getirip, ilişkilerini güçlendirmek. Bu bölgelerdeki Üniversite öğrencilerimizin burs ve yurt gibi ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz” dedi. Ünal, İzmir’deki derneklerin Maraş’a yapacakları ziyaret ile ilgili de sadece Ege Bölgesi’ndeki dernekleri değil tüm Türkiye’deki dernekleri Maraş’ta ağırlamak istediklerini belirterek “Amacımız sıla ile gurbet arasındaki uzaklığı ortadan kaldırmak” diye konuştu.

Bizi hiç yalnız bırakmadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade eden İzmir MARAŞDER Başkanı Murat Özbilir, “Ege Bölgesi’ndeki hemşehrilerimiz ile Bakanımızı ağırladık. Davetimize icabet etmeleri de bizi çok sevindirdi. Sayın Bakanımıza çalışmalarımız ile ilgili bilgiler verdik. 11 Ocak’ta yapacağımız Maraş gezimizden bahsettik. Bizi bu ziyarette yalnız bırakmayacağını söyledi. Hemşehrimiz Mahir Ünal ile gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız