Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Hafif yağmur
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Diğer | Plajda sigara içme artık yasak

Plajda sigara içme artık yasak

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenleme yapılan Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nda sigara içilmesine kısıtlama getirildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenleme yapılan Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nda sigara içilmesine kısıtlama getirildi.

Plajda sigara içme artık yasak

Konyaaltı Plajı'nda, denize girip, plajda güneşlenecek yerli ve yabancı turistler için Kovid-19 tedbirlerine uygun yapılan düzenleme sürüyor.

 

Dünyaca ünlü sahilde uyarı levhaları asılıp, şezlong ve şemsiyeler sosyal mesafe kuralına göre düzenlendi. Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak yapılan düzenlemelerin ardından sigara kullanımına da kısıtlamalar getirildi.

 

Plaja gelenlerin her yerde sigara içmesine izin verilmeyeceği bildirildi. Bu nedenle Ramazan Bayramı sonrası iç turizmin hareketlenmesiyle sessizliğini bozmaya hazırlanan plajda sigara içilebilecek özel alanlar belirlendi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, sigara içilen ve içilemeyen alan olarak belirlenen noktalarda zabıta ekipleri denetim yapacak.

 

Ekiplerin, tatil planı yapan turistler için plajdaki hazırları sürdürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız