Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Diğer | Milli Dayanışma kampanyasına bir destek daha!

Milli Dayanışma kampanyasına bir destek daha!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Başkanı Boğaçhan Göksu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına destek verdiklerini bildirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Başkanı Boğaçhan Göksu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına destek verdiklerini bildirdi.

Milli Dayanışma kampanyasına bir destek daha!

Göksu, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Antalya'daki üyelerinin 32 bin 850 lira bağışta bulunduğunu kaydetti.

 

MÜSİAD'ın salgınla mücadele için kentte başka yardımlarının da olduğunu ifade eden Göksu, Antalya Valiliği Vefa Destek Grubu'na, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 250 gıda yardım kolisi ve 250 kolonyayı teslim ettiklerini aktardı.

 

Göksu, 500 sağlık çalışanına da özel demlenmiş kahve ikram ettiklerini bildirdi.

 

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren MÜSİAD Antalya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Karakayalı'nın sağlık çalışanlarının çocuklarına ücretsiz online eğitim imkanı sunduğuna değinen Göksu, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özdemir'in de sahibi olduğu 60 dairenin kapılarını, pandemi ile mücadele eden doktorlar için ücretsiz açtığını kaydetti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız