Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Çocuk | Deprem bölgesindeki çocuklar doyasıya eğlenecek

Deprem bölgesindeki çocuklar doyasıya eğlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 23 Nisan’da çocuklara, çevre sevgisi kazandırmak ve bu konuda bilinçlendirmek amacıyla, Ankara’da ve deprem bölgesinde ‘Çevre Müfettişi ve Sıfır Atık Atölye Etkinlikleri’ düzenlenecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 23 Nisan’da çocuklara, çevre sevgisi kazandırmak ve bu konuda bilinçlendirmek amacıyla, Ankara’da ve deprem bölgesinde ‘Çevre Müfettişi ve Sıfır Atık Atölye Etkinlikleri’ düzenlenecek.

Deprem bölgesindeki çocuklar doyasıya eğlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Ankara’da ve deprem bölgesinde; çocuklara çevre sevgisi kazandırmak ve bu konuda bilinçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek etkinliklerin ilki, 23 Nisan’da Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28 Ekim 2021'de açılışının yapıldığı Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek.

Deprem bölgesindeki çocuklar da doyasıya eğlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocukları da unutmadı. Deprem bölgesinde de düzenlenecek etkinlikler; 25 Nisan’da Hatay’da, 26 Nisan’da Kahramanmaraş’ta, 27 Nisan’da Adıyaman’da ve 28 Nisan’da da Malatya’da depremzede çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek.

Çocuklarımızla birlikte doyasıya kutlayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara ve deprem bölgesindeki 5 ilde düzenlenecek olan 23 Nisan etkinliklerine tüm çocukları davet etti. Bakan Özhaseki, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımızla birlikte doyasıya kutlayacağız.” dedi.

Çocuklar etkinliklerde hem öğrenecek hem eğlenecek

Çevre Müfettişi Çocukların doyasıya vakit geçirebilmesi için hazırlanan etkinliklerde; şişme oyun parkurları, sıfır atık atölye çalışmaları, yüz boyama, pamuk prenses ve palyaço gösterileri yer alacak. Ayrıca, bando takımı, tahta bacak, Kahoot Sıfır Atık Bilgi Yarışması, sihirbaz çocuk tiyatrosu, ‘ağaçlarımız’ temalı pandomim, interaktif çocuk konseri, Hacivat-Karagöz, ahşap zeka ve beceri oyunları ile çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatılacak.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız