Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
33°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Bilim | Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatlarında SANKO Okulları 3’üncü oldu

Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatlarında SANKO Okulları 3’üncü oldu

SANKO Okulları öğrencileri, 14’üncü Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatında (IESO2021 International Earth Science Olympiad) üç üçüncülük kazandı.

SANKO Okulları öğrencileri, 14’üncü Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatında (IESO2021 International Earth Science Olympiad) üç üçüncülük kazandı.

Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatlarında SANKO Okulları 3’üncü oldu

Coğrafya Eğitimi Derneği (CED) koordinatörlüğünde düzenlenen 14’üncü Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatına 34 ülkeden 185 lise öğrencisi online olarak katıldı.

IESO Türkiye Ulusal Takım Üyeleri Veri Analizi Sınavında, Yer Bilimleri Proje Yarışması, Mars Görevi, Yer Bilimleri Sanat Çalışmaları ve Gezegen Yemini kategorilerinde Türkiye’yi temsil etti.

Katılımcıların Good - Very Good - Excellent başarı dereceleri ile değerlendirildiği olimpiyatta Türkiye Ulusal Takım Üyeleri yedi üçüncülük ve bir ikincilik kazandı. SANKO Okulları öğrencilerinden Serhat Özfıstıkçı Veri ve Yer Bilimleri Projesi, Erencem Özbey ise Veri Analizi kategorisinde üçüncü olarak büyük başarı sağladı.

SANKO Okulları Genel Müdür Fırat Mümtaz Asyalı, uluslararası bilimsel etkinlikte Türk Bayrağını dalgalandıran ulusal takım üyelerini, öğrencilerini ve katkı sunan öğretmenlerini başarılarından dolayı kutladı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız