Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Ülke genelinde Türkiye Güven Huzur uygulaması gerçekleştirildi

Ülke genelinde Türkiye Güven Huzur uygulaması gerçekleştirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ülke genelinde eş zamanlı olarak Türkiye Güven Huzur uygulaması gerçekleştirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ülke genelinde eş zamanlı olarak Türkiye Güven Huzur uygulaması gerçekleştirdi.

Ülke genelinde Türkiye Güven Huzur uygulaması gerçekleştirildi

Uygulama; terör örgütüne müzahir şahısların yoğun olarak bulunabileceği yerler, metruk binalar, park-bahçelerde ve bu güzergahlara açılan bulvar, cadde ve sokaklar ile toplu taşıma yapılan gar/istasyon, iskele/liman, otogar/terminal girişleri, havaalanları güzergahlarında, alışveriş merkezleri (AVM) girişleri ve çevrelerinde gerçekleşti. 
 
40.275 personel ve 143 dedektör köpeği ile 8.210 noktada gerçekleşen uygulamada; 6.307 metruk bina ve 5.461 park-bahçe kontrol edildi, 26.227 umuma açık yer denetlendi.
 
1.533 Aranan Şahıs Yakalandı

Uygulamada; 1.533 aranan şahıs yakalandı. 2’si çocuk olmak üzere toplam 5 kayıp şahıs bulundu. 2.662 şahsa adli-idari işlem yapılırken 52 şahıs gözaltına alındı. Uygulamada, 136.785 araç kontrol edildi, 2.385 araca işlem yapıldı. 478 araç trafikten men edililerken, 25 aranan araç tespit edildi.

Uygulamada; 23 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet kurusıkı tabanca, 390 adet mermi, 18 adet tabanca şarjör-muhtelif parça, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, 4.415 paket kaçak sigara, 19.580 adet makaron, 3280 kg kaçak tütün ile 242 litre kaçak içki ele geçirildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız