Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Kahramanmaraş’ta kaçak ilaç operasyonu

Kahramanmaraş’ta kaçak ilaç operasyonu

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonla Türkiye’de satışı yasak olan 31 adet kaçak ilaç ele geçirildi. Yabancı uyruklu 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonla Türkiye’de satışı yasak olan 31 adet kaçak ilaç ele geçirildi. Yabancı uyruklu 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta kaçak ilaç operasyonu

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu Kapsamında belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonlarda 31 adet Türkiye’de satışı yasak olan kaçak ilaç, 3850 adet reçetesiz ilaç ve 140 adet uyuşturucu özelliği bulunan ilaç ele geçirildi. 

Düzenlenen operasyonlarda yakalanan yabancı uyruklu şüpheliler M.A. , Y.B. ve E.N hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.” Denildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız