Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Kahramanmaraş’ta kablo hırsızları yakalandı

Kahramanmaraş’ta kablo hırsızları yakalandı

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde elektrik tellerini çaldıkları tespit edilen 2 zanlı hakkında adli işlem başlatıldı.

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde elektrik tellerini çaldıkları tespit edilen 2 zanlı hakkında adli işlem başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta kablo hırsızları yakalandı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Afşin ilçesi Arıtaş Mahallesinde C.Ç. (E-81) isimli şahıs tarlasında bulunan sulama pompasına ait olan 850 metre uzunluğunda 4 hat şeklinde alüminyum elektrik telinin çalınması üzerine harekete geçti.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda, bahse konu alüminyum elektrik tellerinin Afşin ilçe Merkezinde bir işyerine daha öncesinde çok sayıda hırsızlık olayına karışan F.M.(E-26) ve Y.M.(E-37) isimli şahıslar tarafından satılmış olduğu duyumu aldı. 

Adli Makamlardan alınan izin ile JASAT ve OYİ timi ile birlikte şahsın işyerinde yaklaşık 250 kg. alüminyum elektrik teli bulunarak muhafaza altına alındı. 

Şüpheliler gözaltına alınarak adli tahkikata başlatıldı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir denildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız