Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Hayatını kaybeden uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ta hayatını kaybeden piyade uzman çavuş Taner Arı'nın cenazesi, memleketi Bingöl'ün Solhan ilçesinde toprağa verildi.

Irak'ta hayatını kaybeden piyade uzman çavuş Taner Arı'nın cenazesi, memleketi Bingöl'ün Solhan ilçesinde toprağa verildi.

Hayatını kaybeden uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde silahının kazara ateş alması sonucu yaşamını yitiren, evli ve 2 çocuk babası 26 yaşındaki Arı için Solhan Merkez Camisi'nde tören düzenlendi. Törende, Arı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu ve İlçe Müftüsü Fatih Baz dua etti.

Arı'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Yeni Mahalle'deki Bazmana Mezarlığı'nda defnedildi. Bingöl 49. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Ertan Buğday tarafından baba Asaf Arı'ya oğlunun fotoğrafı ile Türk bayrağı verildi.

Törene, Arı'nın ailesi ve yakınları ile Vali Ahmet Hamdi Usta, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sabri Küyük, Solhan Kaymakamı Adnan Doğan, Solhan Belediye Başkan Vekili Çetin Kıyıcı, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Başkomiser Hasan Boncuk, AK Parti İlçe Başkanı Ziya Ataş, MHP İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Canlı, kamu kurumları ve sivil toplum kuruşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bingöl Valisi Usta'dan başsağlığı mesajı

Bingöl Valiliğinin NSosyal hesabından Vali Ahmet Hamdi Usta'nın başsağlığı mesajı paylaşıldı. Usta, mesajında, "13. Komando Tugay Komutanlığı Kuzey Irak Harekat alanında görevli Solhan nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Piyade uzman çavuş Taner Arı'nın vefatından derin bir üzüntü duydum. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Solhanlı hemşehrilerime, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız