ZEDAŞ İnşaat: İnşa ettiğimiz binalarımızda yaşayan insanların burnu bile kanamadı

Kahramanmaraş'ta oluşturduğu yaşam alanlarıyla birçok vatandaşa güvenli yaşam alanları sunan ZEDAŞ İnşaat, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde 7,7 ve Elbistan İlçesindeki 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ZEDAŞ İnşaat açıklama yaptı.

ZEDAŞ İnşaattan yapılan yazılı açıklamada: “Öncelikle tüm hemşerilerimize geçmiş olsun. Malum hepimiz büyük 2 deprem atlattık. Bu felakette 10 binlerce insan vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun. 

Hiçbir binamız yıkılmadı

Binanın en önemli görevi, insanların burnu bile kanamadan çıkmasıdır. Binalarımız görevini yaptı ve inşa ettiğimiz binalarımızda yaşayan insanların burnu bile kanamadı. Yapılarımızın yüzde 98’i sağlam ya da, hafif hasarlı olarak atlattı.  Hiç bir binamız yıkılmadı. 

Kolay bir süreçten geçmiyoruz

Biz, firma olarak binalarımızı tüm yönetmeliklere uygun olarak inşa ettik. Belediyenin, yapı denetim ve çevre şehirciliğin onayı ile yapıldı. Tüm binalarımızın yapı kullanma izin belgeleri mevcuttur. Siz, kıymetli müşterilerimizi de anlıyoruz. Kolay bir süreçten geçmiyoruz. İnşallah devlet bu konuda çalışmalarını yapıyor. Muhakkak mağdur etmeyecektir. Hepimize geçmiş olsun.” İfadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme