YÖK ve TÜBİTAK Başkanları Kahramanmaraş'ta

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, deprem üssü Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Erol Özvar ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kahramanmaraş'ı ziyaret ederek depremin verdiği zararları ve eğitim-öğretimin yürütülmesine ilişkin yol haritasını belirlemek üzere önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, YÖK Başkanı Erol Özvar ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın KSÜ'yü ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli bölgemizde meydana gelen deprem hadisesi tamiri zor tahribatlara neden olmuştur. Ülke olarak böylesi zor bir süreci millet olarak elele vererek, Devletimizin ilgili kurumlarıyla en kısa zamanda aşacağımızdan eminim.

Bu süreçte öğrencilerimizin ve personellerimizin eğitim ve çalışma hayatında ki yaşanabilecek olumsuzluklarını gidermek adına YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar ve Prof. Dr. Hasan Mandal ile önemli görüşmeler yapma imkanımız oldu. Kendilerine bu zor süreçte Üniversitemize destek olmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.
 

Bakmadan Geçme