YÖK Başkan Vekili ve Yürütme Kurulu Üyesi Kahramanmaraş'ta

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halim Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini (KSÜ) ziyaret etti.

YÖK Başkan Vekili Göktaş ve Yürütme Kurulu Üyesi Arcaklıoğlu, meydana gelen depremlerden dolayı şehrimize gelerek KSÜ’de yürütülen çalışmaları takip etmek ve KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki sağlık hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin uygulamaları yerinden görerek ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalar yapmak üzere KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ve hastane yönetimi ile bir araya gelerek incelemelerde bulundular.

YÖK Başkan Vekili Göktaş: “İhtiyaçların, eksiklerin giderilmesi için hem diğer üniversitelerimizle hem de ilgili kurumlarla işbirliği halindeyiz. Şu anda tüm üniversitelerimizde bölgeye yardım gönderilmesi için yoğun çalışmalar var. Yaraları hep birlikte saracağız." dedi.

Rektör Yasım ise YÖK ile sürekli koordinasyon içerisinde olduklarını belirterek: “Depremden sonra üniversitemizde yapılmakta olan faaliyetleri yerinde değerlendirdik. Devam etmekte olan çalışmalar ve yapılan projeler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Konuklarımıza destekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme