Ömer Akpınar

Rekabet had safhada

Ömer Akpınar

Günümüz dünyasında rekabet had safhada! Çünkü sizden başka kendinize yatırım yapan olmayacaktır. Bu yüzden kendinize yaptığınız küçük bir yatırım bile çok büyük bir fark oluşturacaktır. 


Unutmayınız ki, aralarında sizin olmadığınız odalarda adınız çokça geçiyorsa, doğru yoldasınız. Tereddüt etmeden devam edin. 
Çoğunluğu değil doğruyu savunanları takip ediniz. Çünkü doğruyu savunmak, cesaret ister ve ancak cesur yatırımcılar başarılı olur. Çekimser kişilikler, büyük hamleler yapamaz. Başkalarını takip edenler keşfedilmeyi bekleyen yeni alanlardaki kazançlara ulaşamaz.


Başarana kadar nefret ederler fakat başardıktan sonra da yanınızdan ayrılmazlar. Zirveye çıktığınız zaman herkes sizi tebrik eder. Bir hikayeniz olsun. İnsanlar sizi dinledikçe hikayenizin bir parçası olmak için nasıl çabaladıklarına siz de şaşıracaksınız. Fakat o hikayeyi en iyi siz bilirsiniz.
Bu yüzden uzak hedefleriniz olsun ama yakın gelecekler için planlar yapın!

Sizi Başarısız kılacak Şu Beş Düşünceyi Geride bırakın!
-Herkesi memnun etmeyi
-Değişimden korkmayı
-Geçmişte yaşamayı
-Kendi moralini düşürmeyi
-Çok düşünmeyi


Eğer iç dünyanızdaki bu engelleri aşabilirseniz dış dünyadaki başarılar size kucak açacaktır. Tabi ki yatırım için doğru alanı belirlemek de bir o kadar önemli!
İşte Gelecek Vaad Eden Sektörler:
-Medya 
-E-Ticaret
-Yazılım
-Lojistik
-Yenilenebilir Enerji
-Baskı Teknolojileri
-Savunma Teknolojileri
-Yapay Zeka Teknolojileri

Cesaretle adım atmayı düşünenlere şimdiden başarılar diliyorum. 

Yazarın Diğer Yazıları