İbrahim Baykut

Bir hayalimiz var!

İbrahim Baykut

EKOFULL Dergimizin her sayısında duyduğumuz heyecanın hiç eksiltmeden, en iyisini nasıl yaparız gayretiyle var gücümüzle geçmişte olduğu gibi bugünde devam ettiriyoruz. Yapılan yorumları göz ardı etmeden, ben bilirim mantalitesinden uzak, kaliteli yayıncılık ilkesiyle iş dünyamızın sesi olmaya gayret ediyoruz.

2 ayda bir yayımlanan EKOFULL Dergimizin 4’üncü sayısını da çıkardık. Öncelikle bize inanan, değer ve destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği, sporun ve sporcunun dostu, bulunduğu ilin spor altyapısına ciddi yatırımlar kazandıran değerli ağabeyimiz Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya misafirperverliğinden dolayı, ayrıca Allah’ın nasibi kulun gayretinde gizlidir düsturuyla çıktığımız yolculukta bizlere referans olan, fikirleriyle bizlere yol gösteren, tavsiyeleriyle bizi onure eden herkese teşekkür ederim.

Her sayısında bir ilimizin rakamlarla ekonomik verilerine yer verdiğimiz dergimizin son sayısında Kayseri ilimizi işledik. Şehirleşme alanında kendini kanıtlamış olan Kayseri, ekonomik alanda da kendini ispatlamış. Özellikle mobilya sektöründe öne çıkan Kayseri, çelik kapı üretiminde de dünya markası olmayı hedefliyor.

İnandığınız yolda yürüdüğünüz sürece başarı kaçınılmazdır ve unutulmamalıdır ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Emek verdiğiniz, mücadelesini sürdürdüğünüz hiçbir konuda başarısız olmazsınız. Bunun hayatımızda birçok örnekleri var. Yapmak için değil de hedefleriniz doğrultusunda mücadele ederseniz başarısızlık imkansız hale gelir. 

Bizimde başlattığımız bu projede hayallerimiz var. Bu hayallerimize ulaşmak için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.

Son olarak EKOFULL dergimizi www.ekofull.com adresinden takip edebileceğiniz gibi DERGİLİK uygulamasından da takip edebilirsiniz. Vakit ayırıp düşüncelerimize ortak oldunuz, bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle esen kalın, sağlıcakla kalın.
 

Yazarın Diğer Yazıları