İbrahim Baykut

AK Kadroların sevilen ismi Fırat Görgel öncülüğünde 14 Mayıs'a doğru

İbrahim Baykut

Adalet ve Kalkınma Partisine gönül vermiş, ömrünü adamış bir isim Fırat Görgel. Parti içerisinde sevildiği kadar Kahramanmaraş halkı tarafından da sevilen, saygı gösterilen bir isim. 2004 yılında gencecik bir delikanlı iken başlamıştı siyasete. 2010 yılında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi tevdi edildiğinde kimse bilemezdi gençlerin abisi unvanını alacağını. Tam dört yıl yürüttüğü görevinin sonunda herkes tarafından saygı gösterilen, sevilen, teşkilatların el üstünde tuttuğu bir isim haline geldi.

Yaşı gereği İl Gençlik kolları Başkanlığından 1 yıl süreyle ana kademe İl Başkan yardımcılığı görevinden 400 binden fazla nüfusuyla Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fırat Görgel, kurduğu düzen, gösterdiği çaba ile herkesin takdirini toplamayı başardı. 

Şimdilerde AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Fırat Görgel, kendisinin yönettiği bir kadro ile 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlanıyor.

Kendine has bir yönetim şekline sahip Fırat Görgel, sistematik çalışmayı seven bir kişiliğe sahip. Kendisinden çok partisini ön planda tutarak iyi bir grafik izleyen Fırat Görgel yönetimindeki AK Kadrolar 14 Mayıs seçimlerine gece gündüz demeden çalışıyor.

Türkiye yüzyılı için doğru zaman doğru adam sloganıyla sürekli sahada olan Başkan Görgel ve ekibi, Milletvekili adayları Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Dr. Hasan Gezginç, Koray kıraç ve Ramazan Gürbak ile koordineli bir çalışma yürütüyor.

Dik duruşu, samimiyeti, içtenliği ile sevdiğimiz, saydığımız; karakterini örnek aldığımız, şahsi menfaatlerinden çok partisini düşünen, sözünün eri, Kahramanmaraş için sonuna kadar mücadele edeceğine inandığım, başkanımdan çok abim diye hitap ettiğim değerli Fırat Görgel’e şehrimiz için gösterdiği özverili çalışma için teşekkür ediyorum.
 

Yazarın Diğer Yazıları