Yazarımız Ahmet Sandal uluslararası 8. Kitap fuarında okuyucularıyla buluştu

Şair Yazar Ahmet Sandal, bu yılın Ekim ayında çıkarttığı son iki kitabıyla 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap Fuarında okuyucularıyla buluştu.

Halkın yoğun ilgi ve coşkulu bir şekilde ziyaret ettiği fuarda Ahmet Sandal'ın kitaplarını imzaladığı Kahramanmaraşlı Şair ve Yazarlar Standında da benzer yoğunluk ve ilgi yaşandı. 

Şair Yazar Sandal'ı sevenleri, dostları ve okuyucuları yalnız bırakmadı. 

Yazar Ahmet Sandal, hem fuarın genel olarak ve hem de kendisinin bulunduğu Kahramanmaraşlı Şair ve Yazarlar Standının özel olarak ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör başta olmak üzere Fuara emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Ahmet Sandal diğer teşekkürünü Kahramanmaraş Kitap Fuarında bir Yazar, bir hemşehri ve bir dost olarak kendisini yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerine, okurlarına ve dostlarına iletti. 

Şair Yazar Ahmet Sandal’ın 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap Fuarında kitaplarını iki kitabından birisi şiir, ötekisi deneme üzerinedir. 

Yazar Ahmet Sandal, “Görevi Şiir Mesleği Şair” ve “Beş Çarpı Beş Düşünmek” isimli son iki kitabıyla 30 Ekim 2022 tarihinde Ankara Kitap Fuarında Gülnar Yayınları standında okurlarının huzurunda olacak.

Şair Yazar Ahmet Sandal kitap fuarı vesileyle kitaplar hakkında: “Kitap en güzel dost ve en vefalı arkadaştır. Yalnız kitaplar değil, kitap okuyanlar da, bilgili ve erdemli kişiler de en güzel dosttur. Kitapları ve kitap okuyan erdemli ve bilgili kişileri artırdıkça Dünya’da cehalet kalmaz. Cehalet kalmazsa Dünya’da kötülük de kalmaz. Kitap yazarı, yayınlanmış 20 kitabı bulunan bir kardeşiniz olarak sesleniyorum. Kitapları özellikle gençlerimize ulaştırın. Gördüm ve bizzat müşahede ettim ki, özellikle bilgisayar, internet, sanal oyunlar ve cep telefonları ile haşir neşir bir gençlik, kitaplardan uzak bir gençlik var. Derin ve ufukları tefekkür etmeyen sığ ve basit düşünen bir gençlik var. Sebebi dijital ve sathi (yüzeysel) düşündüren bu son gelişmelerdir. İnternet ve cep telefonlarından elde edilen bilgiler yüzeyseldir. Halbuki kitaplar derinlemesine ve ciddi düşüncelere sebep olur. İnşallah gençlerimiz tekrar kitaplardan bilgi öğrenmek suretiyle kendilerini ufuklu ve derin düşüncelere ulaştırırlar.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme