Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Aydın: Kültür Merkezimizi çok yakında bir kompleks olarak hizmete açıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Aydın: Kültür Merkezimizi çok yakında bir kompleks olarak hizmete açıyoruz

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Aydın, ilçeye yapılan milyonluk yatırımlarla, vatandaşların daha rahat edebilmesi için hizmetlere ara vermeden devam ettiklerini belirterek: “Göksun İlçemizde belediyemiz tarafından yapımına devam eden Kültür merkezimizin inşaatımızın yüzde 85 oranında bitirmiş bulunmaktayız. İnşallah en geç Ekim ayı itibarıyla halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu binamızın içerisinde 400 m2’lik kütüphanemiz var. Yine bu kütüphanemizin 50 m2’lik kısmı dijital olacak. Diğer yandan sergi salonları, derslikler, bay-bayan fitnes salonları ve 500 kişilik tiyatro salonlarımız olacak. 

Bu salon çok fonksiyonel salon olup, hem tiyatro gösterimi, hem sinema olarak hem de diğer sosyal ve kültürel etkinliklerimizde de kullanabileceğimiz bir sosyal alan. Kültürel faaliyetliyelerin yapılacağı bir yer olacak.

Bununla birlikte aynı alan içerisinde mevcutta halı sahamız var. Hemen onun güney tarafına basketbol sahası, kuzey tarafında sportif faaliyetleri yürütebileceğimiz teniskort alanı var. Yüzme havuzu var. Bu yüzme havuzumuzu kapalı hale getirmeyi planladık. Projeleri hazırlanıyor. Kış gelmeden inşallah onu da kapalı yüzme havucu haline getirip, çatı GES’le de suyunu ısıtmayı planlıyoruz ve böylece kompleks haline getirip, halkımızın bugüne kadar almadığı veya alamadığı hizmetlerle buluşturmayı arzu ediyoruz. Göksun’umuz için hayırlı olsun.

Gençlerimiz buradan daha çok istifade edecek diye düşünüyoruz. Burası okullar bölgesi. İlçemizde 12 bin orta öğretim öğrencisi, 2 bin yüksek öğenim öğrencimiz var. Başta özellikle öğrencilerimiz olmak kaydıyla, halkımızın tamamının kullanabileceği ve istifade edeceği bir alan olarak vatandaşlarımıza sunacağız." dedi.
 

Yeni Videolar