Vali Coşkun'un gazi ve ailelerine ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Bayramı münasebetiyle Gazi Polis Memuru Ayhan Yıldız ve Kıbrıs Gazisi Halef Tunç ile ailelerini ziyaret etti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Gazileri ve aileleriyle bir süre hasbihal ederek Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Coşkun: “Vatan ve bayrak bizim için kutsaldır. Bu emanete sahip çıkmak için feda-i can eden şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, bizlere en değerli emanetlerdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Vali Coşkun ayrıca, depremde kızını ve torununu kaybeden Kıbrıs Gazimiz Halef Tunç ve ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Vali Coşkun’un bu ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

Gazi ve aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Coşkun’a teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme