Vali Coşkun'dan yılbaşı gecesi sürpriz ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Yılbaşı akşamında görevi başında olan Emniyet ve Jandarma personellerine sürpriz ziyarette bulundu.

Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği ve Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlıklarına ziyaretlerde bulunan Vali Coşkun, polislerin ve jandarma personelinin yeni yılını tebrik ederek, aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
 
Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerinin her daim görevlerinin başında bulunduklarını belirten Vali Coşkun: “Emniyet ve jandarma teşkilatımız 7/24 vatandaşımızın hizmetinde, vazifesinin başında. Kar, kış, sıcak soğuk demeden vazifelerini icra ediyorlar. Onların bu fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. İlimizde bu huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, yılbaşı gecesi görevi başındaki tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı huzurlu bir yıl temenni ediyorum.” dedi. 

Vali Coşkun, ayrıca telsizden anons geçerek tüm güvenlik güçlerine hayırlı nöbetler ve sağlıklı yıllar temennisinde bulundu. 
 

Bakmadan Geçme