Uyuşturucu satıcılarına ağır darbe

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen 2 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda uyuşturucu satıcısı oldukları tespit edilen 7 ayrı adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde il jandarma komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde sevkiyatına yönelik çalışma başlattı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan iki aylık teknik ve fiziki takip neticesinde 7şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Onikişubat ve Pazarcık ilçeleri ile Gaziantep Şehitkamil ilçesinde bulunan toplam 7 ayrı adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda 446,50 gr Bonzai, 9 gr Metamfetamin, 1 gr Kubar esrar, 8 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 6 adet cep telefonu ele geçirildi.
Olayla ilgisi bulunan E.C. (E-28), C.A. (E-29), E.Y. (E-25), M.Ö. (K-36), İ.H.K. (E-38), A.BG. (E-21) ile M.Y. (E-36) isimli toplam (7) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen E.Y. (E-25), M.Y. (E-36), E.C. (E-28), M.Ö. (K-36), İ.H.K. (E-38) isimli (5) şüpheli tutuklanmış, A.B.G. (E-21) ve C.A. (E-29) isimli (2) şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Ayrıca uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerden uyuşturucu madde temin ederek kullandığı tespit edilen 10 şüpheli hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem yapıldı.

Bakmadan Geçme