Ünlü Klinik Psikolog Beyhan Budak, Kahramanmaraş'ta

8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı'nda Kahramanmaraşlı okurları tarafından ilgiyle takip edilen Klinik Psikolog Beyhan Budak, 'Şiirin ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş'ta bu ilgi aslında çok da şaşırtıcı değil. Umarım nice kitap fuarlarında daha kalabalıklarla buluşmak dileğiyle' dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve yoğun katılımla devam eden Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı, önemli bir ismi daha kültür sanat dostlarıyla buluşturdu. 

Kendine İyi Davran Güzel İnsan, Senin Suçun Değil ve Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama kitaplarının yazarı Klinik Psikolog – Yazar Beyhan Budak, söyleşi ve imza günü etkinliklerinde kitapseverlerle bir araya geldi. 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen söyleşide Budak; psikoloji yaklaşımları, mutluluk kavramı, yaşanan travmaların insan hayatına etkisi, mutlu aile kavramı ile yapıcı ve yıkıcı eleştiri konularında ufuk açıcı bilgiler aktardı. 

Katılımcılar etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi ve Yazar Beyhan Budak’a teşekkür etti.

“Şiir ve Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş”

Yazar Beyhan Budak etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş'a ilk defa geliyorum ve bu kitap fuarının bu kadar ilgi dolu olacağını tahmin etmiyordum. Gündüz vakti, hafta içi, mesai saatleri dâhilinde inanılmaz bir kalabalık vardı. Şiirin ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş'ta bu ilgi aslında çok da şaşırtıcı değil. Umarım nice kitap fuarlarında daha kalabalıklarla buluşmak dileğiyle. Bu etkinlikte emeği geçen başta başkanımız olmak üzere tüm personele, tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.
 

Bakmadan Geçme