TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç: Türkoğlu, gümbür gümbür geliyor

Türkoğlu Küçük Sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine: TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu ilçe Kaymakamı Burak Keser, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç; “Bu tesisin hayırlı, uğurlu olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Gerçekten çok büyük mücadeleler ve uğraşların sonucunda buradayız. 

Güzel gezilebilecek mekanlarıyla, mesire alanlarıyla, Türkoğlu gümbür gümbür geliyor. Hayırlı, uğurlu olsun. Emek verenlere başta Belediye Başkanımız olmak üzere minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum. 

Tabi şehirleri geliştiren böyle güzel müesseselere ihtiyaç var. Bu tesiste bölük pörçük merdiven altlarında iş yapan değerli esnaf kardeşlerimiz, derli toplu inşallah işlerini göreceklerdir.” şeklinde konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş: “Türkoğlu son yıllarda her gün açılışlarla güne başlıyor. Yoğun bir şekilde Türkoğlu’nun gelişimi için mücadele veriyoruz. Sanayi sitesi,  esnaflarımızın Türkiye’de modern şekilde vatandaşa hizmet edeceği mekânlar. Aslında bugüne kadarda kalmaması gerekiyordu. Ama Değerli Celalettin Güvenç İçişleri Komisyonu Başkanım, esnaf odaları başkanımız ve bizlerinde gayretleriyle yine bu iş bize nasip oldu. 

Türkoğlu’muz şuanda, Türkiye’nin örnek ilçelerinden bir tanesi, üç tane organize sanayisi var. Bu üç tane organize sanayinin temel alt yapısı olan ve küçük esnafların olduğu bu sanayi sitesi ile beraber bu alandaki eksikliğimizi de inşallah gidermiş olacağız. Esnaf arkadaşların tamamına hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ekrem Karadeniz; “Küçük Sanayi Sitemizin yapımında emeği geçen TBMM İçişleri Komisyonu Başkanım Sayın Celalettin Güvenç Beye çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Türkoğlu Belediye Başkanım Sayın Osman Okumuş Beye çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Sayın Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ahmet Kuybu Beye çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı arz ediyorum, saygılarımla.” diyerek konuştu. 

Törende; Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ekrem Karadeniz, Belediye Başkanı Osman Okumuş 'a ve emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim etti.
 

Bakmadan Geçme