Sivil topluma rehberlik eğitimi başlıyor

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından STK'lara yönelik 01 Kasım 2022 tarihinde 'Sivil Topluma Rehberlik Eğitimi' konulu çevrimiçi eğitim düzenlenecek.

Yapılan açıklamada: “İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından, “Kara Paranın Aklanması (KA) ve Terörizmin Finansmanı (TF) ile mücadele ile STK'lara sağlanan ulusal fon kaynakları” konusunda sivil toplum kuruluşlarının farkındalıklarının ve bilgi seviyelerinin artırılması amacıyla “Sivil Topluma Rehberlik Eğitimi”, 01 Kasım 2022 Salı günü (10.00- 16.00) merkezi Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinde bulunan STK’lara çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu “Sivil Topluma Rehberlik Eğitimi”ne katılmak isteyen STK temsilcilerinin, ekte sunulan “Başvuru Formu”nu doldurarak en geç 28 Ekim 2022 tarihine kadar Valiliğimizin [email protected] e-posta adresine göndermelerini rica ederiz.

Kontenjanın sınırlı olması nedeniyle her bir sivil toplum kuruluşundan sadece bir (1) temsilcinin katılması gerekmektedir. Kontenjan nedeniyle katılamayan STK’lar için bilahare eğitim planlanacaktır. Merkezi Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye illeri dışında olan STK’ların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

“Başvuru Formunda” belirtilen e-posta adreslerine 31 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çevrimiçi toplantı linki iletilecektir.” Denildi.

Söz konusu eğitime katılım sağlamak için tıklayın!
 

Bakmadan Geçme