Sezen Büker, İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanlığına aday oldu

4 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı 3. Olağanüstü Kongresinde Sezen Büker, İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

2016-2018 Anavatan Partisi Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, 2019-2020 İyi Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanlığı ve 2020-2021 İyi Parti TBMM ilişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Büker, İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı için aday oldu.

Sezen Büker, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in almış olduğu kongre kararı doğrultusunda yaptığımız istişareler doğrultusunda İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı görevine talibim. Bu yarışta ilk hedefimiz adaletli ve şeffaf yönetim anlayışıyla partimize ve Kahramanmaraş’a hizmet etmektir. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizimle birlikte yürüyen, desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim.”

Sezen Büker kimdir?

1980 Malatya doğumlu olan Büker, 14 yıldır Kahramanmaraş’ta ticari faaliyet yürütmektedir. İnşaat, Gayrimenkul ve sigorta alanlarında ticari faaliyetlerine devem eden Büker, İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu ve Sütçü İmam Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü mezunudur. Evli ve iki çocuk annesi olan Büker, Kahramanmaraş’ta ikamet etmektedir. 
 

Bakmadan Geçme