Seçmen kağıtları, muhtarlıklarda dağıtılmaya başladı

14 Mayıs 2023 Pazar günü (Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 28 Mayıs 2023 Pazar günü) yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Seçmen Bilgi Kağıtları ilgili muhtarlıklarda dağıtılmaya başladı.

Yapılan açıklamada, seçmenlerin ilgili muhtarlıklardan seçmen bilgi kağıtlarını 09.05.2023 tarihine kadar almaları vurgulandı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından bildirilmiştir

14 Mayıs 2023 Pazar günü (Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 28 Mayıs 2023 Pazar günü) yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Başkanlığımız tarafından muhtarlıklara teslim edilen Seçmen Bilgi Kağıtları ilgili muhtarlıklarda dağıtılmaya başlamıştır. Seçmenlerin ilgili muhtarlıklardan seçmen bilgi kağıtlarını 09.05.2023 tarihine kadar almaları ilanen duyurulur.

Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından bildirilmiştir

14 Mayıs 2023 Pazar günü (Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 28 Mayıs 2023 Pazar günü) yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri esas olmak üzere; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesi sınırları içerisinde bulunan yaşam alanlarında ikamet eden seçmenler seçim günü KSÜ Avşar Yerleşkesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine kurulacak olan sandıklarda oylarını kullanacak olup, ilgili seçmenlerin seçmen bilgi kağıtları Avşar Mahallesi Muhtarına teslim edilmiştir. Avşar yerleşkesinde bulunan seçmenler seçmen bilgi kağıtlarını Avşar Mahallesi Muhtarlığından 09.05.2023 tarihine kadar almaları ilanen duyurulur.”
 

Bakmadan Geçme