Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz konseri

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün projesi kapsamında Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 'Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkı Söyleriz' adlı Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen konserde Türk Müziği Korosu, 15 Türk Sanat Müziğinden oluşan repertuarı seslendirdi.

Konsere Vali Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Daire Başkanı Duran Doğan, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Münevver Çanlıca ve Mustafa Uzuner şefliğinde Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyicilerini “Sefa Geldiniz Dostlar” parçasıyla selamladı. Konserin devamında “Gamzedeyim Deva Bulmam”, “İncecikten Bir Kar Yağar”, “Kıskanırım Seni Ben”, “Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel”, “Nasıl Geçti Habersiz”, “Gönül Penceresinden” ve “Aşkın Kanunu” gibi birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserleri dinleyiciler için seslendirildi.

Koro üyeleri ve saz heyeti, performansıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Konserde dinleyiciler de hep bir ağızdan koroya eşlik etti.

Konser, protokol üyeleri tarafından koro üyelerine hediye ve teşekkür belgesi takdimiyle noktalandı.

Bakmadan Geçme