Sanatseverlerin yeni adresi ME-KA Sanat Evi

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinde faaliyet göstermeye başlayan ME-KA Sanat Evi, açılışa özel fiyatlarıyla müzik severleri heyecanlandırdı.

Müzik alanında lisans eğitimi alan öğretmenleri ve usta öğreticileri ile müzik severleri buluşturmayı hedefleyen ME-KA Sanat Evi, Dulkadiroğlu İlçesi Trabzon Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başladı.

ME-KA Sanat Evi işletmecisi Vedat Kazancı: “Özellikle gençlerimize ve tüm müzikseverlere hem enstrüman temini hem de eğitim almaları noktasında hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımızın kötü alışkanlık edinme yerine sanata yönelmeleri ve bir enstrüman icra etmelerini istiyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda da ME-KA Sanat Evi’ni tüm sanatseverlerin hizmetine sunduk. Tüm Kahramanmaraşlıları sanat evimizde bir çayımızı içmeye davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

ME-KA Sanat Evi bünyesinde bağlama, gitar, keman, piyano, klarnet, bateri gibi tüm enstrümanların satışı, bakım ve onarımının yanı sıra müzik organizasyonları, ses eğitimi ve müzik sınavlarına hazırlık eğitimleri verilmektedir.

İlk günden beri yoğun bir ilgi gören ME-KA Sanat Evi, Kahramanmaraş’ta yeniliklere de öncülük etmeyi hedefliyor.

Sektöre iddialı bir giriş yapan ME-KA Sanat Evi, bire bir eğitimleriyle de Kahramanmaraşlılara hizmet vermeye başladı.

Aksu Sürücü Kursu karşısında bulunan ME-KA Sanat Evi hizmetlerinden bilgi almak için:                    0507 577 42 46 ve 0507 890 91 48 iletişime geçebilirsiniz.
 

Bakmadan Geçme