MÜSİAD Üye Hasbihal Toplantısı, Kahramanmaraş'ta yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Üye Hasbihal Toplantısı kapsamında Kahramanmaraş'ta düzenlenen programa katıldı. 11 İl'den gelen MÜSİAD Şube Başkanları ile Kahramanmaraş'ta buluşan Asmalı, 'Ülkemiz çok büyük bir potansiyel taşıyor' dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından Kervanhan’da düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Asmalı: “MÜSİAD üyelerimizi dinledik gerçekten şunu da görüyoruz ki başkaları laf üretirken, siyasi çekişmelere alet olurken biz MÜSİAD üyeleri tam 32 yıldır bu ülkenin gelişmesine, kalkınmasına, daha iyi, halkımızın daha müreffeh bir yaşam seviyesine sahip olması için neler yapabiliriz noktasındayız.

2022 yılını 'Anadolu yatırım hareketi' ilan ettik

Yaklaşık 40 şehrimizde 50 farklı noktada 35 milyar liralık bir yatırımla ki inşallah yılsonuna kadar 40 milyara çıkacak. Yaklaşık 25 bin insanımızın istihdam göreceği yine ek yatırımlarla bunun 40 bine çıkarılması öngörülüyor. Dolayıyla üyelerimizin böyle yatırımlarına şahit olduk. Bugün de o yatırımların bir kısmını ziyaret ettik. Gerçekten ülkemizin potansiyeli özellikle pandemi sonrası oluşan yeni ekonomik düzende yakın bölgeleri yakın ülkelere çok daha büyük bir ihracat seferberliği başlatacağımız bu yatırımları görmek hepimizi çok mutlu etti. Ülkemiz çok büyük bir potansiyel taşıyor. Olumsuz propagandalara aldırmadan algı çalışmalarına kulak asmadan biz ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için 7/24 sürekli çalışıyoruz. Bu konuda hükümet yetkililerine raporlamızı iletiyoruz, bakanlarımızla bir araya geliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Türkiye'nin çok daha iyi yerlere gelebilmesi için 13 bini aşkın üyeyle gece gündüz çalıştıklarını anlatan Asmalı, MÜSİAD'ın yurt içi ve yurt dışı toplam 165 şube ve irtibat noktasıyla dünyanın her tarafında, çok güçlü bir yapılanması olan, çok büyük bir aile olduğunu vurguladı.

MÜSİAD Üye Hasbihal Toplantısı, Kahramanmaraş'ta yapıldı

MÜSİAD kardeşliktir, MÜSİAD vefadır

Programda konuşan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi: “Başkanlık emanetini taşımaktan gurur duyduğum MÜSİAD Kahramanmaraş Şubemizin üye hasbihal toplantısını bugün gerçekleştiriyoruz. Akdeniz’in inci kenti Kahramanmaraş’ımız; tekstil, metal mutfak eşyaları, kuyumculuk, ayakkabıcılık gibi öncü sektörleriyle ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlamaktadır. 

Kahramanmaraşlı iş insanlarımız, birikimlerini, öz kaynaklarını en yüksek seviyelerde tutarak yatırımlara dönüştürmüş, istihdama katkı sağlamış, devletimizin desteklediği yatırım teşviklerini de yerinde kullanarak Türkiye sıralamasında her daim öncü olmuştur.

MÜSİAD kardeşliktir, MÜSİAD vefadır, MÜSİAD medeniyet davasıdır, MÜSİAD ezel ebed hep birlikte yürümektir. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bugün burada meselesi Türkiye olan davanın takipçileri ile bir aradayız.” Dedi.

Üye Hasbihal Toplantısına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ile MÜSİAD üyeleri katıldı.

Konuşmaların ardından Asmalı'ya, günün anısına yöreye özgü çeşitli hediyeler takdim edildi, MÜSİAD'a katılım sağlayan yeni üyelere rozetleri takıldı.
 

Bakmadan Geçme