MÜSİAD'tan KMTSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesinden, Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu'ya hayırlı olsun ziyareti.

19 Kasım’da yapılan seçimlerle KMTSO Başkanı olarak seçilen Mustafa Buluntu’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi ve yönetim kurulu üyeleri ile Genç MÜSİAD Şube Başkanı Harun Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, KMTSO Başkanı Buluntu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KMTSO Başkanı Buluntu: “Şehrimizin sorunları için ortak akıl ile hareket edeceğiz. Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Havaalanı, Güneş Enerji Santralleri gibi bir çok mega projede birlikte hareket edeceğiz. Burada şahsi birliktelikler yok, şahsi menfaatler yok. Önemli olan şehir adına yapılacak bu tür projeleri öncelik sırasına alıp tek çatı altında nasıl yöneteceğimize karar vermek önemli. Biz herkesi bu masa etrafında toplayacağız. Seçim bitti. Bu dakikadan sonra biz şehrimize hizmet etmek için hep bitlikte ortak akıl çerçevesinde bu çalışmaları yürüteceğiz.” Dedi.

KMTSO Başkanı Buluntu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan MÜSİAD Şube Başkanı Çiçekçi ise çiçek ve tablo hediye ederek başarılar diledi.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi. 
 

Bakmadan Geçme