MÜSİAD heyetinden 5 ülke misyonuna ziyaret

MÜSİAD Diplomatik İlişkiler Komisyonu Başkanı Osman Nuri Önügören başkanlığındaki MÜSİAD heyeti, Almanya, Hollanda, Kanada, Kazakistan ve Ukrayna'nın İstanbul misyonlarına bir dizi ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretler çerçevesinde Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosu Arjen Uijterlinde, Kanada'nın İstanbul Başkonsolosu Brahim Achtoutal, Kazakistan'ın İstanbul Başkonsolosu Assylzhan Mirzaliyev, Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosu Roman Deilskyi, Konsolos Maksym Vdovychenko, Almanya'nın İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Martin Graf, Konsolos Dr. Christian Krings, Konsolos Paul Dege ve Deutsche Bundesbank Temsilcisi Mark Zanger ile bir araya gelen MÜSİAD heyeti, küresel ekonomik gelişmeler, ülkeler arası ticaretin geliştirilmesi ve ikili iş birliği alanlarına yönelik istişarelerde bulundu.

Ziyaret programı kapsamında ayrıca MÜSİAD EXPO 2022'ye davet edilen İstanbul'daki yabancı ülke misyon temsilcilerine, fuara ilişkin detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.

Genç MÜSİAD ile ticaret portalımızla tüm üyelerimizin birbirine kolayca ulaşmasını ve aralarındaki ticareti arttırması hedeflemekteyiz.

Bakmadan Geçme