Minikler hem eğlendi hem öğrendi

Büyükşehir Belediyesi, Fıstık ile Celil adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturdu. NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe minikler yoğun ilgi gösterdi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Kültür Sanat Sezonu kapsamında farklı yaş gruplarına yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında Fıstık ile Celil adlı tiyatro gösterisi minikler için sahne aldı. 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Tatil dönemini fırsat bilen çocuklar hem zamanını verimli şekilde değerlendirmek hem de sosyalleşmek için Fıstık ile Celil’e adeta akın etti. 

İçine kapanık bir çocuk olan Celil’in Fıstık ismini verdiği kuklayı kendine arkadaş edinmesini ve devamında gelişen olayları konu alan gösteri, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da arkadaşlığın önemine dair eğitici mesajlar verdi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten çocuklar ve ebeveynleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme