Milletvekili Özdemir: Kahramanmaraş, sürgün gidilecek bir yer değildir

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında: 'Kahramanmaraş, Türkiye'nin göz bebeğidir sürgün gidilecek bir yer değildir.' Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin grup önerisi özerine AK Parti Grubu adına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de söz alan Milletvekili Özdemir: “Kahramanmaraş, Türkiye'nin göz bebeğidir; sürgün gidilecek bir yer değildir.” Dedi.

Milletvekili Özdemir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraşlı olarak bir şey söylemem lazım. Hem buradaki öneride hem konuşmacılar hem de Feridun bey de Kahramanmaraş’ta ağır ceza reisliği yaptı. Kahramanmaraş sürgün gidilecek, bir hakim sürgün gidildi diye anlatılacak bir yer değil. Kahramanmaraş, Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden bir tanesi. Kahramanmaraş, Türkiye’deki çelik mutfak eşyalarının yüzde 60’ını üreten bir şehir. Tekstilde ipliğin yüzde 35’ini üreten bir şehir. Ve gidilip yaşandığı zaman oradan tekrar çıkılmak istenmeyecek kadar güzel bir şehir. Kahramanmaraş’tan bahsetmemizden neden bu kadar alındınız almadım. 

AK Parti’nin yargı alanında yaptığı bir şeylerden bahsetmek istiyorsak şunu söyleyebilirsiniz. Yargıyı hızlandırma, şeffaf olmasını sağlama, işlerin hızlı yürümesi, hakimlik teminatı, bağımsızlık, güvenilir olmak bunların hepsi AK Parti’nin yargının işleyişiyle ilgili yaptığı çalışmaların sonucudur. Dosyaların mahkemelerin önüne gelmeden önce çözülmesiyle ilgili attığımız adımlar var. Arabuluculuk, uzlaştırma, seri yargılama gibi bunların hepsi AK Parti’nin kazandırdığı güzellikler ve bunları avukat arkadaşlarda çok iyi bilirler.”
 

Bakmadan Geçme