Milletvekili Karakoç Dora: Bizim canlarımız, sizin insanlığınız enkaz altında kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 28'inci dönem Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, 14 Mayıs seçimleri sonrası deprem bölgesine yapılan yardımlardan dolayı pişmanlık duyan kesimi sert bir dille eleştirdi. Karakoç Dora: '6 Şubat'ta bizim canlarımız, 14 Mayıs'ta sizin insanlığınız enkaz altında kaldı!' ifadelerine yer verdi.

14 Mayıs Pazar günü yapılan genel seçimler sonrası deprem bölgelerinde Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıklardan lider çıkmasını hazmedemeyen bazı kesimler yapılan yardımlardan pişmanlık duyduğunu ifade ederek oy veren seçmenlere ağır ithamlarda bulunmuş ve bu söylemler toplumun büyük bir kısmı tarafından kınanmıştı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, yaptığı yazılı açıklama ise 6 Şubat’ta bizim canlarımız, 14 Mayıs’ta sizin insanlığınız enkaz altında kaldı! İfadelerine yer verdi.

Kahramanlık vurgusu yapan Milletvekili Karakoç Dora, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahraman şehrin evlatları olarak 100 yıl önce dışarıdan hiçbir yardım almadan kendi şehrimizi Fransız işgal güçlerinden temizledik biz! Yetmedi Antep’e yardıma gittik, yetmedi Urfa’ya koştuk! Ne minnet bekledik ne takdir. Gücümüz ve onurumuz bizi kahraman yaptı ve tarihe geçtik. Bu şehrin evlatlarının siyasi tercihi nedeniyle bugün çıkıp yardım yaptıkları için pişmanlığını ifade eden birtakım hoyrat kesime cevabımız şudur: 6 Şubat’ta bizim canlarımız, 14 Mayıs’ta sizin insanlığınız enkaz altında kaldı!”
 

Bakmadan Geçme