Milletvekili Aycan: Her geldiğimizde Türkoğlu'nun farklı bir güzelliğini görüyoruz

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkoğlu'na gelen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ilk olarak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Daha sonra, Milletvekili Aycan, Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş ve AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş ile birlikte, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Ardından, S.S. Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ekrem Karadeniz ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden heyet, sanayi alanında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Aycan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un en prestijli projesi olan 2. Etap Millet Meydanı proje inşaatını ziyareti ederek, proje hakkında bilgiler aldı.

Heyet, tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Kelibişler Domuztepe Höyüğünde yapılan Arkeopark yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Okumuş: “Yapılan çalışmalar tamamlandığında Domuztepe kazılarında bulunan Tarihi eserlerin canlandırılmış Arkealojik çalışmaları burada sergilenecek. Burası tarihimizin ve kültürümüzün gelecek nesillerimize tanıtmak, öğretmek ve dünden bugüne Türkoğlu’nu anlatan bir Arkeolojik park olacak.” Dedi.

Milletvekili Aycan ve beraberindekiler, seraları ile meşhur Kadıoğluçiftliği Mahallesinin tarımsal Kalkınma Kooperatifini ve üreten çiftçilerini seraların da ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında son olarak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un hizmete kazandırdığı Su Parkı ve projelerini yerinde inceledi.

Milletvekili Aycan: “Sayın Belediye Başkanımızla birlikte Türkoğlu’nda incelemelerde bulunduk. Her geldiğimizde Türkoğlu’nun farklı bir güzelliğini görüyoruz. Özelikle Türkoğlu’nda Küçük Sanayi Sitesinin yapılıyor olmasından dolayı çok mutlu olduk. İnşaat alanında incelemelerde bulunduk. Şehir merkezinde yapılan düzenlemeleri gördük ve arkealoji ile ilgili çalışmaları gördük.  Türkoğlu’nda hakikaten her yönüyle bir çalışma var. Kadıoğlu Çiftliğindeki  seralar gördük. Bunun iktisadi anlamda çok önemli katkıları var. Türkoğlu Sayın Belediye Başkanımızla birlikte çok büyüyor. Bir cazibe merkezi haline geldi. Bundan dolayı da mutluyuz. Şuan 11 ilçe içinde nüfusu artan hem tarım, hem de sanayi yönünden gelişen bir ilçe bu yönüyle de tabi gururumuz, destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme