Milletvekili Aycan, engellendiği için ulaşamadıklarından helallik isteyip veda etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27'nci dönem Milletvekili Sefer Aycan, sosyal medya hesabından milletvekilliğine veda etti. Aycan: 'Engellendiğim için ulaşamadığım mahalle ve kişilerden özür dilerim, hakkınızı helal edin.' Sözleriyle veda etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 27’nci dönem Milletvekili Aycan: “Milletvekilliğim sona ermiştir. Meclisteki odamı Cuma günü boşalttım. Bu dönemde elimden geldiği kadar Şehrine, Ülkeme hizmet etmeye çalıştım. Ergun Meclise sabah 9.30 da geldim, oturum bitene kadar Mecliste kaldım. Bir dakikayı bile başka işlerle harcamadım.

Sizin adınıza yönetime soru sordum

Oturumlara her gün 10 dakika önce geldim. Her gün mutlaka söz aldım, bir sorunu gündeme getirdim. Söz verilince kürsüden konuştum, basın toplantısı yaptım, demeç verdim. Her zaman doğruyu söyledim. Yanlışa, yanlış dedim. Kanun teklifi verdim, sizin adınıza yönetime soru sordum.

Üzdüğüm kişilerden özür dilerim

Odanın kapısı, telefonlar herkese açık oldu. Mevzuata ve kamu yararına aykırı olmayan talepleri yapmaya çalıştım veya ilgili kuruma ilettim. Ulaşılabilir bir vekil olmaya çalıştım. Kimseyi üzmemeye çalıştığım. Üzdüğüm kişilerden özür dilerim.

Engellendiğim için ulaşamadığım mahalle ve kişilerden özür dilerim

Genel Kurul olmadığı günlerde şehrim Kahramanmaraş'ta oldum. 800 mahalleye, her kişiye ulaşmaya çalıştım. Her sorunla ilgilendim. Bu konuda en büyük sorun iki yıl süren salgındı. Engellendiğim için ulaşamadığım mahalle ve kişilerden özür dilerim, hakkınızı helal edin.

Vekillik bitti

Vekillik bitti. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevime dönüyorum. Telefon numaramı hiç değiştirmedim. Milliyetçi Türkiye ve Ülkülerim yolunda ölene kadar çalışacağım. Danışmanlarıma, Meclis çalışanlarına, bana destek veren herkese teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme