MHP'nin Kahramanmaraş'taki ilk kadın vekili mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Adliye Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbata törenine MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ile Milletvekili Karakoç Dora'nın ailesi ve partililer katıldı.

Mazbata töreninde konuşan Milletvekili Karakoç Dora: “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında Kahramanmaraş milletvekili olarak seçilmekten büyük bir onur ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Mazbatamı almak için gerçekleştirilen törenle resmi olarak milletvekili görevime başladım. Öncelikle, partime ve liderimiz Devlet Bahçeli'ye bana bu önemli görevi layık gördükleri için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. MHP'nin güçlü ve ilkeli duruşunu temsil etmek, milliyetçilik, demokrasi, adalet ve hukukun üstünlüğü ilkelerini savunmak benim için büyük bir sorumluluktur.

Kahramanmaraş'ın ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak ve halkımızın refahını artırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Hem Kahramanmaraş'ın hem de ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için projeler üretecek ve destekçilerimizle birlikte çalışacağım. Partimizin vizyonunu en iyi şekilde temsil etmek için azimle çalışacağım ve milliyetçi duruşumdan asla ödün vermeyeceğim. Milliyetçilik, demokrasi, adalet ve hukukun üstünlüğü değerlerine sıkı sıkıya bağlı kalacak, ülkemizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek için elinden geleni yapacağım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz saha çalışmalarında daima yanımızda olan Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü Ocaklarımızın İl ve İlçe Teşkilatlarına, yanımızda olarak bizlerden desteğini esirgemeyen iş adamlarımıza, STK’larımıza, tüm dostlarımıza, gönüldaşlarımıza ve ülküdaşlarımıza samimi teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin güveni ve desteğiyle daha güzel bir Kahramanmaraş ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağım. Milletimize hizmet etmek, onların sesi olmak benim en büyük gayemdir. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim. Mazbatamın partime, Kahramanmaraş'a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, görevim süresince halkımızın refahı ve ülkemizin kalkınması için elimden gelenin en iyisini yapacağımı bir kez daha belirtmek istiyorum.” Dedi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Demiröz ise: “Bu anlamlı tören, demokrasimizin temel unsurlarından biri olan seçimlerin sonucunu yansıtmaktadır. Zuhal Karakoç Dora, partimiz Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlü ve ilkeli duruşunu temsil eden değerli bir siyasetçidir. Kahramanmaraş Milletvekili olarak seçilmesi, hem partimiz hem de Kahramanmaraş halkı için büyük bir gurur kaynağıdır. Kendisi, milliyetçilik, demokrasi, adalet ve hukukun üstünlüğü ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır ve halkımızın temsilcisi olarak Kahramanmaraş'ın kalkınması ve refahı için azimle çalışacaktır” dedi. Demiröz, “MHP olarak, Sayın Zuhal Karakoç Dora'nın milletvekilliği görevinde başarılı olacağına ve partimizin vizyonunu ve ideallerini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Kendisi, Kahramanmaraş'ın ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak ve vatandaşlarımızın refahını artırmak için kararlılıkla çalışacaktır. Bu vesileyle, Zuhal Karakoç Dora'yı milletvekilliği görevinde tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Partimize ve Kahramanmaraş'a yapacağı katkılar için şimdiden teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme