MHP Milletvekili Adayı Turan Şahin: Kahramanmaraş yeniden imar ve ihya olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin, MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Konuşmasında 6 Şubat 2023 tarihinde zamanın durduğunu, Kahramanmaraş'ın asrın felaketi ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Doç. Dr. Turan Şahin; Canlarımız gitti, ciğerlerimiz yandı. Saygıdeğer Genel Başkanımızın ifadesiyle “bizler kitabın yaprakları gibiyiz, bir kısmımız yeryüzünde, bir kısmımız gökyüzündedir.” Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, kederli ailelerine sabrı cemiller niyaz ediyorum. Rabbim bir daha böyle acıları yaşatmasın diyorum” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş yeniden imar ve ihya olacak

Yiğit düştüğü yerden kalkacak inşallah edelerin yüzü tekrar gülecek, çocuklarımızın, anne babalarımızın umutları yeniden yeşerecek, devletimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle Kahramanmaraş yeniden imar ve ihya olacak, yeniden çete bayramı coşkuyla kutlanacak diye konuşan Şahin; “Benim hikayemde kadim şehir Kahramanmaraş’la kesişti. Şehrin vakarlı, tevazulu, irfanlı, güzel gönüllü insanları bu şehri bize sevdirdi, şehirleri sevdiren asıl insanlarıdır. Maraş bağrına bastı bizi” dedi.

Hukuk Fakültesinde öğretim üyesi olması dolayısıyla bugüne kadar yaklaşık 20.000 öğrencinin dersine girdiğine değinen Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin; “Allah şahittir ilk derste sorduğum soru; aramızda Kahramanmaraşlı öğrencimiz var mı? Sorusudur. Bu evlatlarımızla elimizden geldiğinde ilgilendik, mezun olduktan sonrada mesleki anlamda yardım etme gayreti içerisinde olduk. İnşallah bundan sonrada maraşımızın evlatlarının hak ettikleri yerlere gelmeleri için gayret göstereceğiz, Maraşımızın depremden kaynaklı sorunlarının çözümüne çalışacağız. Vatandaşımızın ne sorunu varsa yaraları sarmak için çadır çadır, konteynır konteynır dolaşacağız, ilde ilçede çözebiliyorsak orada çözemiyorsak Ankara’da çözümü için samimi çaba göstereceğiz” diye konuştu.

14 Mayıs akşamını zaferle taçlandıracağız

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “Bir sözümde gece gündüz demeden fedakarca çalışan Ülkü Ocaklarımıza, teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, Sayın Genel Başkanımızın deyişiyle; “Ülkücüler Ötüken’den atılan adıma Türk vatanında kucak açan, Söğüt’ten yapılan çağrıya bugün aynen riayet eden iman erleridir. Candan vazgeçmişler vatandan vazgeçmemişlerdir.” Allah hepsinden, hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Ülkücü hareketin ekmeğini yedim, suyunu içtim, Rabbim helal ettirmeyi nasip etsin. Değerli milletvekili adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum, hep birlikte inşallah alayımızı meclise taşımasını Rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah 14 Mayıs akşamını zaferle taçlandıracağız. Devletiyle ve milletiyle Her Şeyden önce Türkiye, Her Şeyden Önce Kahramanmaraş diyorum.”

Bakmadan Geçme