MHP Milletvekili Adayı Şahin, oyunu kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 28'inci dönem Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin, oyunu Muhsin Yazıcıoğlu ortaokulunda kullandı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar’ın 6 Şubat depreminde kaybettiği kardeşi Ökkeş Nar’ın anısına oyunu 1083’nolu sandıkta kullandı.

Oy kullandıktan sonra değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin: “28. dönem Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri Genel seçimleri için oyumuzu kullanmak için bugün Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokuluna geldik ve oyumuzu 1083’nolu sandıkta kullandık. Seçim kanunun milletvekili adaylarına verdiği yetkiye dayanarak, milletvekili adaylarımız Kahramanmaraş sınırları içerisinde istediği okulda oyunu kullanabiliyorlar. Biz de bu sebepten oyumuzu Ülkü Ocakları İl Başkanımız Dursun Nar başkanımın değerli kardeşi 6 şubat depreminde vefat eden ülkücü şehidimiz Ökkeş Nar kardeşimin sandığında kullandık. Ökkeş Nar kardeşimin anısına oyumuzu kullandık. İnşallah şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olur.” Şeklinde konuştu.

Deprem Şehidi Ökkeş Nar’ın ailesiyle de sohbet eden Şahin, Başsağlığı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme