Merdan Balıkçılık yeni yerinde hizmete açıldı

Asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası iş yeri yıkılan Merdan Balıkçılık, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Kahramanmaraş’ta balığın sevdirilmesine ve tanıtılmasına katkılar sunan Merdan Balıkçılık İşletme Sahibi İbrahim Sarı, yüzyılın felaketi sonrası normalleşme sürecine katkı sağlamak amacıyla yeniden hizmet vermeye başladıklarını ifade etti.

Sarı, yaptığı açıklamada: “Öncelikle yaşadığımız depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Asrın felaketi sonrası Merdan Balıkçılık olarak Kahramanmaraş’ta kaldık. Bizler bu şehrin insanlarıyız, bu sokaklarda büyüdük, bu caddelerde oynadık, burada okuduk, burada ekmek paramızı kazandık. Her şeyden önce atalarımıza olan borcumuz var. Bu yüzden Kahramanmaraş’ımızın yeniden ayağa kalmasına ve yaralarımızın sarılmasına katkı sağlamak amacıyla burada kaldık. Yaşadığımız depremlerde balık pazarında olan işyerimizi yıkıldı.

Şimdi Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu üzerinde bulunan tarihi Taş Köprü’nün hemen yanı başında bulunan Kılavuzlu Parkı içerisinde hizmet vermeye başladık. Bünyemizde balık, kırmızı ve beyaz et çeşitlerimiz var. Tüm misafirlerimiz ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme